INTELLIGENTE THERMOSTATEN 

Regelingen en thermostaten.

 

 

NAUWKEURIGE VERWARMING – NIET MEER EN NIET MINDER.

 

Een intelligente regeling creëert de voorwaarden om 365 dagen per jaar op een efficiënte manier te verwarmen. De gewenste temperatuurinstelling in elke ruimte - onze thermostaten passen zich aan uw behoeftes aan. In de ruimtes zorgen volledig geautomatiseerde regelsystemen ervoor dat de verwarming slechts zo veel als nodig in gebruik is. Dit bespaart kosten.

 

 

 

NAUWKEURIG.


Moderne, nauwkeurige regeling is de sleutel tot besparing op bedrijfskosten en verspilling van waardevolle energie. ETHERMA biedt thermostaten en bedieningselementen aan voor elke toepassing. Hoe nauwkeuriger het schema  is, des te geringer het verbruik. Onze intelligente thermostaten zijn niet alleen eenvoudig te bedienen en te programmeren, ze stellen ook de gewenste temperatuur op de exacte schaal in. De thermostaten hebben meestal een zelflerende functie, zodat de gewenste temperatuur tot op de minuut nauwkeurig wordt bereikt.

 

 

DE INTELLIGENTE VERWARMING.


Ze willen de energiekosten onder controle houden. Daarom is het belangrijk om een modern verwarmingssysteem te combineren, zoals elektrische verwarming, met een moderne regeling.


Verouderde technologieën veroorzaken onnodige kosten. Met een intelligente thermostaat bespaart u geld. Laat
 ons techniek team u adviseren - een nieuwe thermostaat loont zich al in het eerste jaar.