Infrarood verwarming Meppel

Elektrisch verwarmen met infrarood warmtepanelen wint aan populariteit. Ethermos, gevestigd aan de Zomerdijk 27 te Meppel, levert A-Kwaliteit warmtepanelen. Belangrijk om te weten is dat Ethermos het hoogste percentage infrarood uit haar panelen produceert, te weten 69,5%. Dat betekent dat het rendement van deze warmtepanelen hoger is omdat het paneel veel efficiënter is. 

 

Europese makelij met 10 jaar garantie

Ethermos levert producten van Europese makelij met 10 jaar garantie en standaard met een dubbele oververhittingsbeveiliging en een max van 120 graden. 

Bent u op zoek naar een partner in infrarood verwarming in Meppel, dan is Ethermos er voor u. Met een IEC klasse A zit u veilig. 

 

Wij komen vrijblijvend bij u thuis

Het berekenen van het juiste paneel vergt enige kennis. We komen graag vrijblijvend bij u thuis om de situatie te bekijken, te bespreken en in te meten. Of het nu gaat om hoofdverwarming of bijverwarming. Natuurlijk staat het u vrij om ons zelf een tekening met maatvoering te sturen. We hebben dan de lengte, breedte en hoogtematen nodig van de vertrekken. Mailen kan via ons formulier of via info@ethermos.nl