All-Electric

Langzamerhand nemen we afscheid van fossiele brandstoffen als aardgas. Ook bij Intergas zijn we voorbereid op de toekomstige vraag naar duurzame warmte-oplossingen. Eén daarvan is een all-electric, waarbij de volledige vraag naar energie elektrisch wordt ingevuld en er geen gebruik meer wordt gemaakt van gas voor het verwarmen van je huis en het opwarmen van tapwater. Producten die hierbij horen, zijn de volledig gasloze all-electric warmtepomp en de elektrische cv-ketel die geen koolmonoxide produceert en waarbij geen rookkanaal nodig is.

  • Geschikt voor nieuwbouw
  • Geschikt voor bestaande bouw mits goed geïsoleerd

Lees verder >>>

Duurzaam verwarmen, hybride warmtepomp

Goed voor je portemonnee, goed voor het milieu. Met een hybride warmtepomp is het mogelijk om je huis te verwarmen met minder aardgas. Een hybride installatie bestaat uit een elektrische warmtepomp die samenwerkt met een (nieuwe of bestaande) cv-ketel om je huis te voorzien van verwarming en warm tapwater. Bij een hybride installatie neemt de warmtepomp het overgrote deel van de verwarmingsvraag voor zijn rekening. Op hele koude dagen en bij de productie van warm tapwater, springt de cv-ketel bij. Op deze manier is het mogelijk om het gasverbruik tot wel 80% te verlagen.

  • Geschikt voor bestaande bouw, mits redelijk geïsoleerd. Neem altijd meer een groot vermogen als u in de toekomst ook over wilt (kunnen) naar all-electric. 

Lees verder >>>