ONAFHANKELIJK VERWARMEN.
COMFORTABEL KOELEN.

Minimalistisch design. Maximale efficiëntie. Eenvoudig te installeren. Met de nieuwe FIRE+ICE lucht-lucht warmtepomp met koelfunctie, presenteert ETHERMA een innovatie lucht-lucht warmtepomp, waarvoor geen buitenunit nodig is. Deze is perfect geschikt voor ruimtes van ca. 35 m², zoals woon- of slaapkamers. De lucht-lucht warmtepomp maakt indruk met een COP-waarde (Coëfficiënt of Performance) van 3,28 bij 7 C°. En het beste van alles: de FIRE+ICE lucht-lucht warmtepomp kan snel en eenvoudig aan de binnenkant van buitenmuren worden geïnstalleerd, waarbij de installatie volledig van binnenuit plaatsvindt.

 

 

 

 

Een echte revolutie.

De compacte FIRE+ICE lucht-lucht warmtepomp is de optimale decentrale oplossing voor individuele wooneenheden. Zowel voor oude gebouwen als voor de snelle en eenvoudige renovatie van flatgebouwen en appartementencomplexen. Het maakt niet uit of je als particuliere woningbezitter onafhankelijk wilt worden van gas, of dat je als woningbouwvereniging zonder veel moeite een willekeurig aantal flatgebouwen of appartementen wil verbouwen. Een duurzame renovatie, eenvoudig en snel uitgevoerd, zonder ontsierende buitenunits aan de gevels. Deze voordelen zijn natuurlijk ook interessant voor nieuwbouw appartementen. 

 

 

Efficiënt. Elektrisch. Verwarmen.


Door gebruik te maken van duurzame energie uit zon, water of wind, dragen de elektrische verwarmingssystemen bij aan de vermindering van de CO2-uitstoot. Met een snel reagerend verwarmingssysteem die alleen de ruimte verwarmd waar je aanwezig bent. Zonder installatieruimte. Zonder onderhoud. Zonder gas. Zonder tijdrovende installatie. De innovatieve FIRE+ICE lucht-lucht warmtepomp met koelfunctie is een volgende stap naar een duurzame toekomst.